LAN

Eleverne og frivillige forældre møder ind på skolen kl.17. Eleverne medbringer liggeunderlag, soveposer, slik, sodavand, spil, film og computere. LanParty strækker sig over en aften og nat, hvor elever og enkelte forældre overnatter på skolen. Her spiller, leger og hygger børnene sig hele natten. LanParty er fra Venus og opefter.

Lørdag morgen er der morgenmad til dem som måtte ønske det. Alle rydder op og tager hjem senest 9.30.

LAN bliver arrangeret og afholdt af forældre. Alle forældre er meget velkomne til at kigge ind, det er utrolig hyggeligt at være sammen uden for skoleregi. De børn, hvis forældre ikke deltager i fællesspisningen, forventes at have spist hjemmefra. Alternativt kommer de i selskab med andre forældre.