Ledige lærerstillinger

Ærø Friskole har job opslag for to ledige lærer stillinger

Vil du være én af vores to nye lærere?

På Ærø Friskole bliver du del af et fællesskab, hvor børn, forældre og ansatte engagerer sig. Et fællesskab, hvor alle bliver set, og har betydning. Vi har fokus på selvværd, solid faglighed og stærke relationer. Det er vores ambition, at børnene hver dag tager hjem med oplevelser og viden, der styrker dem som robuste og lærelystne mennesker. Hos os er der plads til forskellighed i indlæringen, og vi vægter det musiske i undervisningen og det socialt samvær.
Vi søger to lærere, som vil være med til at videreføre og udvikle vores skole fra den 1. august.

Stilling A: Du bliver dansklærer i vores samlæste 8.-9. klasse, og kan undervise i fagene historie/samfundsfag/religion (4./5. og 6./7. klasse), geografi/biologi (4./5., 6./7. og 8./9. klasse) og musik på mellemtrin. Herudover vil du have nogle støtte – dobbeltlærer og valgfagstimer. Stillingen har en 75 procent ansættelsesgrad.

Stilling B: Du bliver gruppeleder og dansklærer for vores samlæste 6.-7. klasse og kan undervise i fagene religion (6./7. klasse) idræt (piger) Fysik/kemi og natur /teknik, håndværk og design. Herudover vil du have nogle støtte – dobbeltlærer og valgfagstimer. Stillingen har en ansættelsesgrad på 80 procent.

Ærø Friskole mangler udover de ovennævnte kvalifikationer en medarbejder som kan akkompagnere til fællessang i forbindelse med skolens morgensamling.

Ærø Friskole er centralt placeret i det billedskønne Ærøskøbing, 500 meter fra færgen, som har 11 daglige afgange til Svendborg. Det vil være muligt at pendle for en tid.

Ærø er én af Danmarks skønneste øer, med fantastisk natur, nære relationer og god tid til de ting, der betyder noget. Her er også jobmuligheder for ægtefæller, og vi hjælper gerne med at finde en bolig.

Ærø Friskole gennemfører afgangsprøver i 9. klasse, men er derudover en prøve- og karakterfri skole fra 0.-9. klasse.

Vi tror, du:

• Ser dig rodfæstet i skolens værdigrundlag: Selvværd som udgangspunkt for læring, demokratisk dannelse, personlig drivkraft og forpligtende fællesskaber
  • Har vilje og overskud til at engagere dig i en friskole i fremdrift og løbende udvikling
  • Er kreativ i din undervisningstilgang.

Vi mener selv, vi tilbyder:

• Et sundt fællesskab, hvor kollegaer kan trække på hinanden
  • Dejlige børn med masser af nysgerrighed på store og små spørgsmål
  • Mulighed for at sætte dit personlige præg på skolens udvikling

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.
Ansøgningsfrist den 1. maj 2017 kl. 12. Vi afholder jobsamtaler i slutningen af uge 18.
Ansøgningen med CV og evt. referencer sendes til henrik@aeroefriskole.dk
Yderlige informationer om stillingen eller Ærø Friskole på: www.aeroefriskole.dk eller ved skoleleder Henrik Mogensen på tlf. 51 16 92 20.
Interesserede er meget velkomne til at besøge skolen.