Skolesekretær – til Ærø Friskole i hjertet af det Sydfynske øhav

Ærø Friskole søger den nye super-sekretær, med flair for økonomi og roen til at bevare overblikket i en spændende hverdag! Du vil sammen med den nye leder og det seje læreteam skrive skolens næste kapitel.

Stillingen er med ansættelse pr. 1. august 2021, hvortil der vil være 3 mdrs. overlevering fra nuværende sekretær, der skal videre på pension, så der er tid til at blive sat ind i tingene. Ydermere suppleres der med kurser og den nødvendige opkvalificering. Stillingen er på 30 timer/uge, og aflønningen fastsættes efter kvalifikationer. Forvent samtaler slut juni.

Vi bytter dit engagement med en masse spændende opgaver, et herligt arbejdsmiljø og indflydelse på opgaveløsning. Så har du let ved behandling af tal, er ansvarlig, selvstændig, initiativrig og kan bevare overblikket, så er jobbet lige noget for dig!

Ud over de faste opgaver som:
– Div. indberetninger til UVM-fordelingssekretariatet o.a.
– Lønregnskab
– Opkrævning af forældrebetalinger
– Refusionsanmodninger
– Ansøgning af diverse tilskud
– Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
– Årsregnskab
– Karakterindberetninger
– Registrering af elever og klasseoprykning
– Bogføring, herunder kasseafstemning
indbefatter stillingen også daglige gøremål som indkøb af div. materialer, supportering af elever, lærere og forældre.

Ærø Friskole er en friskole med fokus på de musisk/kreative fag. Trivsel er forudsætning for læring og er derfor skolens naturlige afsæt. Da vi ligger midt i noget af Danmarks allersmukkeste natur, inddrager vi den gerne i undervisningen.

Du skal være indstillet på at blive en del af lokalsamfundet. Så hvis du er til sol, sommer, gule rapsmarker og udsigt til havet hver eneste dag, kan det være en fordel, da bosætning er en del af vores forventning.

Historie: Ærø Friskole blev etableret i 2007 i forbindelse med folkeskolelukning i Ærøskøbing. En gruppe forældre satte sig for at etablere en friskole for hele Ærø. Skolen bygger på friskoletanken om at skabe et stærkt og nærværende fællesskab som et stærkt fundament for læring. Skolen har en frokostordning, hvor eleverne dagligt indtager mad i fællesskab. Skolen har p.t. 105 elever – et tal, der er støt stigende. Skolen er i positiv drift både hvad angår faglighed, trivsel og økonomi. Kom og vær med til at skrive næste kapitel i friskolens historie og deltag i Ærøs rivende udvikling.

For at se mere om Ærø Friskole: http://www.aeroefriskole.dk
Vores værdigrundlag: http://www.aeroefriskole.dk/vores-vaerdier-i-praksis/