Køkkenet - Skolens hjerte

Foto: Maria Fynsk Norup

Køkkenets dagligdag

Om morgenen
inden undervisning, kan de elever der ikke har fået, eller fået for lidt morgenmad hjemmefra få havregryn med mælk, så de er klar til at modtage undervisning.
I formiddagspausen
bliver der i fælleslokalet sat frugt og grøntsager ud, det er skåret i stykker, så man ikke skal vælge et bestemt stykke, men kan tage flere forskellige stykker, hvilket gør, at eleverne spiser flere grøntsager og ikke kun æbler. Herudover er der altid sat glas og vand frem.
Til frokost
kommer alle i køkkenet, vasker fingre og finder sig en plads. Dagens menu er sat på bordet i skåle og fade, så man selv kan tage det over man kan spise, ønsker man ikke dagens ret, er der altid mulighed for at få rugbrød med pålæg og grøntsager.
I eftermiddagspausen
bliver der serveret grovboller, franskbrød, rugbrød hvortil der er som reglen er pålæg, ost, eller andet, det kan også være pastasalat, frugtgrød m.m.

Arbejdet og undervisningen i køkkenet