Uge 18 – Hold 2
Mandag |
|
29. |
|
Grøntsagssuppe med grovbrød |
Tirsdag |
|
30. |
|
Rugbrød med fiskepålæg og grøntsager |
Onsdag |
|
31. |
|
Pasta med kødsovs, ost og råkost |
Torsdag |
|
1. |
|
Karrygryde med kikærter, ris og råkost |
Fredag |
|
2. |
|
Kylling med bådekartofler, tomatsalsa og salat |
Uge 19 – Hold 3
Mandag |
|
5. |
|
Chili sen Carne med ris og råkost |
Tirsdag |
|
6. |
|
Rugbrød med pålæg, grøntsager |
Onsdag |
|
7. |
|
Pastasalat med tun, grøntsager,dressing og grovbrød |
Torsdag |
|
8. |
|
Kr. Himmelfartsdag |
Fredag |
|
9. |
|
Fri |
Uge 20 – Hold 4
Mandag |
|
12. |
|
Rugbrød med pålæg og grøntsager |
Tirsdag |
|
13. |
|
Karrysuppe med grovbrød |
Onsdag |
|
14. |
|
Linsegryde med kartofler og majs |
Torsdag |
|
15. |
|
Fiskefrikadeller med bådekartofler og råkost |
Fredag |
|
16. |
|
Pesto Kylling med ris og råkost |
Uge 21 – Hold 5
Mandag |
|
19. |
|
2. Pinsedag |
Tirsdag |
|
20. |
|
Rugbrød med pålæg og grøntsager |
Onsdag |
|
21. |
|
Kylling med ris, tomatsalsa og råkost |
Torsdag |
|
22. |
|
Dahl med ris og råkost |
Fredag |
|
23. |
|
Pasta ala carbonara og råkost |
|
|